Interne auditor

Het CBR in Rijswijk is op zoek naar een enthousiaste interne auditor die het verschil wil maken!

Informatie

  • hbo/wo
  • Overig
  • Rijswijk

In deze functie

Beoordeel je de effectiviteit en efficiency van de processen en adviseer je de directie en het management hoe zij risico’s kunnen beheersen. Je bent verantwoordelijk voor het in teamverband uitvoeren van audits (operational, project en ICT), vanaf het opstellen en afstemmen van het plan van aanpak, tot en met de eindrapportage aan het management en de directie. In de audits beoordeel je o.a. de governance, werking van processen, ICT systemen en de projecten van het CBR. Voor de audits maken we gebruik van verschillende methoden, waaronder workshops en data-analyses. Je hebt regelmatig contact met medewerkers uit de hele organisatie en het management. Door de omvang van de organisatie en het compacte auditteam kun je echt invloed uitoefenen en veel van de organisatie zien. 

Jouw taken:

  • Jij brengt de relevante risico’s in kaart en beoordeelt de beheersmaatregelen die het management heeft geïmplementeerd om de doelstellingen succesvol te kunnen behalen;
  • je stelt specifiek voor de audit, samen met je collega’s, een  referentiemodel op (dus geen standaard raamwerken);
  • je brengt op basis van 'root cause' de problemen in kaart en komt tot heldere conclusies en aanbevelingen ter verbetering;
  • je stelt samen met jouw collega’s bondige rapportages op voor management en directie;
  • je levert een  bijdrage aan het creëren van risicobewustzijn binnen de organisatie door niet alleen achteraf de procesbeheersing te beoordelen maar ook ‘aan de voorkant’ te adviseren over diverse vraagstukken;
  • je hebt een actieve rol bij de ontwikkeling en uitvoering van het interne audit jaarplan.

Het CBR vraagt

Een afgeronde universitaire opleiding met circa 2 jaar relevante werkervaring het gebied van Consulting, Advies, Risicomanagement of (IT) Audit. Kennis en affiniteit op het gebied van ICT, auditmethoden en data-analyses is een pré. Als persoon ben je een echte “positivo”, met goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk). Analytisch ben je sterk, en je kunt jouw conclusies goed onderbouwen. Je werkt graag in teamverband en kunt meerdere ballen de lucht in houden. Je bent resultaatgericht, flexibel, overtuigend, hebt lef en bent zelfstartend. Dankzij jouw sociale vaardigheden ben je in staat om snel en makkelijk contacten te leggen met de business.
 
Om wederzijdse teleurstellingen te voorkomen, vragen wij alleen te reageren indien je aan alle functie eisen voldoet. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Het CBR biedt

een marktconform salaris (€3.320,92 met een uitloop tot €4.384,78 per maand) met 8,33% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag en een fulltime werkweek van 37,5 uur. De inschaling zal geschieden naar gelang kennis en werkervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao CBR. Je werkt in een professionele en collegiale werkomgeving en er zijn vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In eerste instantie is sprake van een tijdelijk dienstverband, minimaal voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt dit contract verlengd met een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Bedrijfsinformatie

De opdracht van het CBR is het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en het bevorderen van de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek. Wij willen een professionele publieke dienstverlener zijn die burgers de best mogelijke klantervaring levert. Onze prioriteiten zijn klantgerichtheid, samenwerken en persoonlijke bijdrage.

Werken bij het CBR betekent samenwerken. Dat gebeurt in een prettige en collegiale werksfeer. De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Wij voelen allemaal de maatschappelijke relevantie van ons product. Professionaliteit is cruciaal in onze dienstverlening en daar staan wij met zijn allen voor.

De afdeling Interne Auditdienst (IAD) heeft een onafhankelijke positie binnen het CBR en bestaat momenteel uit een gedreven team met twee auditors en een manager, waarbij jij het team zal aanvullen. De werksfeer is open, toegankelijk en informeel. De IAD rapporteert aan de directie en de audit- en risicocommissie. Naast jouw standplaats in Rijswijk bezoek je soms ook andere CBR locaties in het land.

Interesse?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief met recente cv via de optie solliciteer. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bianca Lanza, manager IAD, via telefoonnummer 088 227 60 48.

Er wordt gevraagd naar een Verklaring Omtrent het Gedrag.
Externe acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Recruitment Afdeling

Contactpersoon 088 - 2276065 Stuur e-mail