Vacancies - Assistent productmanager examens | CBR Vacatures

Assistent productmanager examens

Ben jij de examenontwikkelaar die we nodig hebben?

Het CBR is op zoek naar een assistent productmanager examens voor de afdeling productmanagement van de divisie CCV in Rijswijk.

Ben jij HBO geschoold met gevoel voor taal? Ben je analytisch sterk met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Zie jij het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat onze theorie examens worden voorzien van de door jou getoetste en samengestelde theorie vragen? Wil jij graag met ons meedenken over procesverbetering? Dan is dit misschien de baan voor jou!
 

Informatie

 • Rijswijk

De opdracht van het CBR is het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en het bevorderen van de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek. Wij willen een professionele publieke dienstverlener zijn die burgers de best mogelijke klantervaring levert. Onze prioriteiten zijn klantgerichtheid, samenwerken en persoonlijke bijdrage.

Werken bij het CBR betekent samenwerken. Dat gebeurt in een prettige en collegiale werksfeer. De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Wij voelen allemaal de maatschappelijke relevantie van ons product. Professionaliteit is cruciaal in onze dienstverlening en daar staan wij met zijn allen voor.

De divisie CCV van het CBR verzorgt de examens voor professionals in wegvervoer, binnenvaart en logistiek en toetst de theoriekennis van beroeps- en privévliegers. CCV neemt jaarlijks circa 45.000 praktijkexamens en 100.000 theorie-examens af. Daarnaast erkent CCV verschillende wettelijk vereiste opleidingen en certificeert de nascholingscursussen en praktijktoetsen vanuit de Richtlijn vakbekwaamheid.

CCV ontwikkelt haar activiteiten in nauwe samenwerking met werkgevers- en werknemersorganisaties in de transportsector. Het gaat hierbij zowel om wettelijk verplichte examens, evenals rijexamens CDE, ADR en vakbekwaamheidsexamens, als examens op verzoek van sociale partners uit de sector Transport en Logistiek. Daarnaast geeft CCV ook vaardocumenten af.
 

 • ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en inzetten van examenvarianten;
 • stuur je het proces voor de ontwikkeling van nieuwe examenopgaven en bewaak je de voortgang, planning en kwaliteit van de aanlevering door de externe deskundigen;
 • beheer je de databank(en) van examenopgaven;
 • verricht je secretariële werkzaamheden voor de (senior) productmanagers zoals het organiseren en notuleren van vergaderingen;
Voor meer informatie wordt verwezen naar de functiebeschrijving.
 • een afgeronde HBO diploma. (een diploma op gebied van taal of onderwijskunde is een pre);
 • Minimaal 3 jaar werkervaring. (Werkervaring op gebied van taal, toetsontwikkeling of onderwijskunde is een pre.)
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • kennis van toetsontwikkeling;
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • nauwkeurigheid, analytisch vermogen, samenwerkingsgerichtheid.


Een taaltoets maakt onderdeel uit van deze selectieprocedure.

Er wordt gevraagd naar een Verklaring Omtrent het Gedrag. een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie. Een zeer inspirerende leeromgeving.
Een informeel, professioneel, dynamisch team en een collegiale werkomgeving. Een salaris van minimaal €2691,85 met een uitloop tot maximaal €3212,56 per maand, 8% vakantietoeslag, 8.33% eindejaarsuitkering, een werkweek van 37,5 uur. Het betreft een full time functie al is 4 dagen bespreekbaar. Gedeeltelijk thuiswerken valt onder de mogelijkheden.
  Stuur dan je motivatiebrief met CV via de link solliciteren. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Martin Stevens, manager diensten en producten CCV, via martin.stevens@cbr.nl of 06 54955943.

Externe acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 

Recruitment Afdeling

Contactpersoon 088 - 227 60 62 Stuur e-mail