Senior productmanager CCV

Het CBR is voor de divisie CCV (locatie Rijswijk) op zoek naar een fulltime senior productmanager m/v.

Informatie

  • hbo/wo
  • Management
  • Rijswijk

De opdracht van het CBR is het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en het bevorderen van de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek.
Wij willen een professionele publieke dienstverlener zijn die burgers de best mogelijke klantervaring levert. Onze prioriteiten zijn: klantgerichtheid, samenwerken en persoonlijke bijdrage. Werken bij het CBR betekent samenwerken. Dat gebeurt in een prettige en collegiale werksfeer. De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Wij voelen allemaal de maatschappelijke relevantie van ons product.
Professionaliteit is cruciaal in onze dienstverlening en daar staan wij met zijn allen voor.

De divisie CCV van het CBR verzorgt de examens voor professionals in wegvervoer, binnenvaart en logistiek en toetst de theoriekennis van beroeps- en privévliegers. CCV neemt jaarlijks circa 45.000 praktijkexamens en 100.000 theorie-examens af. Daarnaast erkent CCV verschillende wettelijk vereiste opleidingen en certificeert de nascholingscursussen en praktijktoetsen vanuit de Richtlijn vakbekwaamheid.

De divisie CCV ontwikkelt haar activiteiten in nauwe samenwerking met werkgevers- en werknemersorganisaties in de transportsector. Het gaat hierbij zowel om wettelijk verplichte examens, evenals rijexamens CDE, ADR en vakbekwaamheidsexamens, als examens op verzoek van sociale partners uit de sector Transport en Logistiek. Daarnaast geeft CCV ook vaardocumenten af.
  Versterk jij de afdeling Productmanagement van de divisie CCV. Als senior productmanager ben jij (mede)verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van diverse CCV producten. Hierin beheer en onderhoud je een netwerk van inhoudsdeskundigen en relevante stakeholders. Je zorgt voor actuele productinformatie richting interne en externe belanghebbenden. Ook analyseer en interpreteer je data voor valide en betrouwbare examenproducten. Daarnaast voer je diverse (deel)projecten uit. Je maakt deel uit van een afdeling van 25 bevlogen mensen, waarin onder andere 8 productmanagers en 6 senior productmanagers werkzaam zijn. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Diensten en Producten CCV.
  Een afgeronde Hbo of WO opleiding, met een richting onderwijskunde als sterke pré. Je hebt ervaring opgedaan binnen een relevante werkomgeving en kennis van wet- en regelgeving, als ook toetsontwikkeling. Stevige ervaring op het gebied van projectmanagement mag hierin niet ontbreken.
Bij voorkeur ben je al bekend met de transport en logistiek sector, of heb je sterke affiniteit hiermee.
Je beschikt over een groot analytisch vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Als persoon ben je overtuigend, daadkrachtig en zelfstandig. Samenwerken en netwerken gaan jou natuurlijk goed af en doe jij met flair.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure
  Een verantwoordelijke en zelfstandige functie, in een professioneel team van collega’s, dat als kenniscentrum fungeert voor de divisie CCV. Een salaris tussen €3.472,02 tot €4.737,12 bruto per maand, 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en een werkweek van 37,5 uur.
  Stuur dan je motivatiebrief en CV via de button solliciteren. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Martin Stevens, manager diensten en producten CCV, via telefoonnummer 0882275502.
 

Recruitment Afdeling

Contactpersoon 088 - 227 60 62 Stuur e-mail