Dit moet je weten

Als ICT-specialist binnen het CBR sta je in het hart van onze organisatie en ben je verantwoordelijk voor de informatiesystemen, telecommunicatie en computers. Denk aan het ontwikkelen en beheren van systemen, architectuur, netwerken, databases en websites. De ICT-afdeling staat onder leiding van de chief information officer (CIO). Onder de ICT-afdeling vallen de onderdelen Informatiemanagement, ICT (operations, services en development), enterprisearchitectuur en informatiebeveiliging.

Je hebt social skills

De diversiteit aan collega’s is wat het team zo boeiend maakt. De vrijheid in hoe je dingen op kunt pakken en uitproberen zorgt voor een prettige werksfeer. De ICT-afdeling heeft een laagdrempelige en informele sfeer. De fijne collega’s zorgen hiervoor. Een goede balans tussen privé en werk en ruimte voor jouw ontwikkeling staan centraal.

Je bent doortastend

In het hart van onze organisatie sta je aan de basis van de bouw van een hele nieuwe ICT-omgeving. Samen met jouw collega’s zet je niet alleen nieuwe technologieën in, maar verander je met ICT-oplossingen ook de manier waarop de organisatie werkt. Een waardevolle bijkomstigheid tijdens een uiteenlopend takenpakket: het onderhouden van computers, tablets en programmatuur en het ontwikkelen van software.

Hoe ziet de dag eruit als Oracle-developer bij het CBR?

oracle developer it
Als ICT-specialist binnen het CBR sta je in het hart van onze organisatie. De verantwoordelijkheid nemen over de informatiesystemen bevalt jou goed. Je bent namelijk op de hoogte van alle ins en outs. Dat geeft ruimte om een nieuw project te starten, daar heb je zin in! Je krijgt namelijk alle vrijheid om jouw kennis toe te passen binnen een flexibele organisatie. Na kort overleg met de CIO, kun je aan de slag… stakeholders bepalen, oplossingen en doelstellingen vaststellen. Samen met jouw directe collega’s ga je vandaag een start maken met ICT-oplossingen, zodat je de manier waarop de organisatie werkt kunt verbeteren. Een waardevol en dankbaar takenpakket!

Hier kan je op rekenen

Goede arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden

Ruime mobiliteitsregeling

Ruime mobiliteitsregeling

Opleiding

Opleiding

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!