Dit moet je weten

Als supportmedewerker bij het CBR ben je samen met je collega’s het telefonische en online aanspreekpunt voor onze klanten. Je verricht administratieve werkzaamheden en helpt de interne en externe klant met zijn of haar vragen. Je draagt daarbij de verantwoordelijkheid voor de verdere afhandeling van het proces. Je krijgt ruimte en tijd om te groeien in jouw functie en te werken aan je eigen competenties. Want van interne doorgroeimogelijkheden is zeker sprake!

Je hebt social skills

Je krijgt te maken met een diversiteit aan mensen en omdat je het eerste aanspreekpunt bent voor onze klanten, wordt er van je verwacht dat je empathie en zelfvertrouwen toont. Je denkt je liever in mogelijkheden dan in problemen, dat doen wij namelijk ook. Natuurlijk kun je rekenen op een informele sfeer en heb je altijd tijd voor een gezellig praatje met je collega’s, dat moet kunnen toch?

Je bent doortastend

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat onze klanten van de juiste informatie worden voorzien, ook geef je regelmatig advies en bied je de juiste oplossingen bij klachten of problemen. Een brede functie dus, kun jij snel schakelen en vind je het fijn om mensen daadwerkelijk te helpen? Dan zijn deze waardevolle functies met voldoende doorgroeimogelijkheden bij het CBR iets voor jou.

Hoe ziet de dag eruit als supportmedewerker bij het CBR?

supportmedewerker
Na een aantal belangrijke calls maak jij de rapportage op, daar heb je geen moeite mee, integendeel! Jij bent klantgericht en werkt nauwkeurig. Je weet precies aan wie je rapporteert en schrijft het verslag inclusief persoonlijke bijdrage. De betrokkenheid van jouw directe collega’s is groot. Tijdens de lunch bespreek je de inkomende telefoongesprekken. Waar kunnen jullie samen een verbeterslag maken? Na de lunch beantwoord je nieuwe e-mails uit de gezamenlijke inbox, verblijd je klanten met jouw telefoontje en scan je nog wat vertrouwelijke documenten in. Het was een productieve dag, waarover je tevreden bent. Tot morgen collega's!

Hier kan je op rekenen

Goede arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Opleiding

Opleiding

Informeel & persoonlijk

Informeel & persoonlijk

job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!