Dit moet je weten

Als manager bij het CBR heb je een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Jij bepaalt welke doelen behaald worden en welke activiteiten worden ingepland om die doelstellingen te behalen. Meedenken met andere divisies en samen tot een positief resultaat komen, hoort ook bij je takenpakket. Plannen, organiseren, controleren en leidinggeven. Als manager werk je met een hoge impact in een professionele organisatie, maar toch in een familiaire sfeer.

Je hebt social skills

Als manager bij het CBR geef je leiding en tegelijkertijd sta je met je voeten in de klei. Het fijne is dat je veel contact hebt met verschillende medewerkers van verschillende afdelingen. Bij het CBR krijg je als manager veel vrijheid in het bouwen van jouw eigen divisie of afdeling. En dat met een grote diversiteit aan mensen in je team, van young professionals tot experts.

Je bent doortastend

In onze managementfuncties heb je direct of indirect contact met externe stakeholders, zoals een ministerie of branchevereniging. Je weet om te gaan met de politieke druk. Het CBR is een kennisorganisatie en tegelijkertijd een organisatie waar je jouw meerwaarde naar voren kunt laten komen.

Hoe ziet de dag eruit als manager bij het CBR?

manager management
In een jong team met ruimte voor ontwikkeling en interne doorstroom ben jij verantwoordelijk voor het indelen van je eigen werkweek. En dat is fijn, want vrijheid vind je belangrijk! Deze ochtend houd je je bezig met het bepalen welke doelen behaald worden en welke activiteiten worden ingepland om die doelstellingen te behalen. Je denkt mee met andere divisies om samen tot een positief resultaat te komen. Plannen, organiseren en controleren zijn de sleutelwoorden. ’s Middags neem je de tijd om met externe stakeholders de lopende projecten door te nemen. Het analyseren en specificeren van de informatiebehoeften schuif je door naar morgen, daar is gelukkig meer dan genoeg tijd voor. Fijn dat je, samen met jouw team volop in de operatie zit!

Hier kan je op rekenen

Goede arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden

Kennis organisatie

Kennis organisatie

Ruime mobiliteitsregeling

Ruime mobiliteitsregeling

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!