Dit moet je weten

Maatwerk leveren en waar mogelijk proactief adviseren. In de betrouwbare en stabiele overheidsorganisatie CBR worden hoge volumes gedraaid. De stafafdelingen ondersteunen de divisies en directie in het zo optimaal mogelijk uitoefenen van hun werkzaamheden binnen het CBR. De stafafdelingen bestaan uit: Strategie en beleid, Communicatie, Finance en control, Inkoop en facilitaire zaken, Interne auditdienst, Juridische zaken en Human resources. Daarbij kent iedere divisie haar eigen unit productmanagement, waar experts werkzaam zijn op beleid- en toetsdeskundig terrein. Een werkomgeving met veel diversiteit in zowel werk als collega’s.

Je hebt social skills

In een bevlogen team met ruimte voor ontwikkeling en interne doorstroom, ben jij flexibel in het indelen van je werkweek. Je werkt onder goede secundaire arbeidsvoorwaarden met veel vrijheid. In deze kennisgedreven organisatie werk je met fijne collega’s die écht het verschil willen maken. Daarbij schakel je geregeld met andere CBR-collega's van de verschillende afdelingen en hebt contact met zowel interne als externe stakeholders.

Je bent doortastend

Binnen de staf- en beleidsafdelingen binnen het CBR verricht je als high professional een functie met veel impact.
Competenties, daar gaat het om. Jij bent iemand die knopen doorhakt, doelen stelt en de kwaliteit tijdens het draaien van de hoge volumes waarborgt. Het CBR is een organisatie waar je jouw meerwaarde naar voren kunt laten komen, vanuit jouw eigen expertise.

Hoe ziet de dag eruit als productmanager bij het CBR?

productmanager staf beleid
Omdat er niet alleen bij het CBR dingen in de toekomst gaan veranderen, ga jij vandaag aan de slag met meerdere innovatieve projecten! Een daarvan is de mogelijke implementatie van zelfsturende voertuigen. Omdat je van alle markten thuis bent, pleeg je kort overleg met verschillende afdelingen en externe partijen en koppel je dit terug aan jouw team. Vóór het einde van de dag hebben jullie antwoord op de vragen; ‘wat willen we bereiken’, ‘hoeveel tijd gaat het kosten’ en ‘waarom gaan we dit doen’. Na een gezellige lunch waar je vooral informele zaken hebt besproken, komen jij en je team weer samen om de taken te bespreken, die door jouw team in een plan worden vastgesteld. Omdat je kritisch bent én analytisch sterk, opper jij ideeën waarbij je morgen aan de slag gaat. Op naar morgen!

Hier kan je op rekenen

Goede arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden

Kennis organisatie

Kennis organisatie

Opleiding

Opleiding

Informeel & persoonlijk

Informeel & persoonlijk

job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!