‘Samen met mijn team van managers en medewerkers zorgen we er voor dat de CBR-collega's bijna altijd en overal veilig kunnen werken.'
Bob

Dienstverlening en Business Continuïteit staan Centraal

Met meer dan 15 miljoen klanten en ruim 1.5 miljoen examens per jaar staat het CBR veelal in de maatschappelijke en politieke belangstelling. Werken bij het CBR betekent dan ook: weten wat er in de organisatie gebeurt, samenwerken met collega’s binnen en buiten het CBR en zorgen dat de klanten van het CBR geholpen worden, zoals je zelf ook geholpen zou willen worden. Kortom het CBR is een maatschappelijke dienstverlener waar zeker in de komende jaren nog diverse innovatieve en nieuwe ontwikkelingen op de planning staan.

Zelf ben ik als CIO sinds 1 maart 2020 verantwoordelijk voor de ICT dienstverlening van het CBR. Het CBR is een uitvoeringsorganisatie met een maatschappelijke taak op gebied van de veiligheid in het verkeer. Ik voel het als mijn verantwoordelijkheid om het CBR deze taak zo goed mogelijk, en met alle bestaande middelen, uit te kunnen laten voeren. Vandaar dat Business Continuïteit hoog in mijn vaandel staat. We kunnen immers niet meer zonder ICT. Samen met mijn team van managers en medewerkers zorgen we er voor dat de CBR-collega’s altijd en overal veilig kunnen werken.

Maatschappelijke verbondenheid in een dynamische omgeving

Met ruim 35 jaar ervaring binnen overheidsorganisaties op het gebied van ICT, is het mooi om deze kennis bij het CBR in te brengen. In de afgelopen jaren heeft het CBR geïnvesteerd in de ontwikkeling van een systeem voor de divisie Rijgeschiktheid om de organisatie, processen en ICT voorzieningen te vernieuwen en verbeteren. Nu dit programma is afgerond, is het tijd voor verbeteringen en een vernieuwing van het applicatielandschap en de infrastructuur. Ook zijn er diverse nieuwe vraagstukken op gebied van mobiliteit, verkeersveiligheid en examineren op de agenda gekomen.

Voor mij is het van groot belang om op het gebied van de informatievoorziening de business continuïteit, maar zeker ook de innovatiemogelijkheden in goede banen te leiden.
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!