‘Er is een goede werksfeer en de betrokkenheid van iedereen is groot'
Diana
Ik ben op 18 jarige leeftijd gestart bij het CBR. Ik ben in dienst gekomen als uitzendkracht bij afdeling Indelingen/aanvragen als administratief medewerker. Tien jaar geleden heeft binnen het CBR een reorganisatie plaatsgevonden. Ik ben op de afdeling Human Resources terecht gekomen in de rol van managementassistent. Als extra heb ik hiervoor de opleiding medewerker personeelszaken gedaan.

De afdeling Human Resources bestaat uit: Manager HR, HR Services, Recruitment, HR Business Partners en Expertises (Personeelsontwikkeling). Human Resources verleent ondersteuning aan medewerkers en managers bij personele vraagstukken. Ook hebben we een adviserende rol aan de divisies en afdelingen met betrekking tot de toepassing van het gehele HR beleid.

Ik voel me prima op mijn plek bij Human Resources en geen enkele dag is saai of hetzelfde. In mijn rol ben ik zowel een vraagbaak als uitlaatklep voor collega’s en medewerkers. Zoals je ook wel zegt “ik ben een spin in het web”. Wat natuurlijk niet vreemd is voor iemand die ruim 30 jaar bij het CBR werkt!

Wat mijn functie leuk maakt is de vele en leuke contacten met collega`s van andere afdelingen en divisies

Ook ben ik het aanspreekpunt voor vele externe klanten, wat ook divers en ontzettend leuk is om te doen. Na 30 jaar, werk ik nog steeds met heel veel plezier bij het CBR. Er is een goede werksfeer en de betrokkenheid van iedereen is groot. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen, maar ook de flexibiliteit is erg fijn. Het is een mooie en fijne organisatie om voor te werken waar ik me als persoon op vele manieren heb kunnen ontwikkelen.
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!