‘Door de open en behulpzame houding van collega’s voelde ik me bij het CBR al snel als een vis in het water.’
Loïs

Dat er zó veel komt kijken bij het maken van een theorie-examen wist ik niet

Toen ik 6 jaar geleden solliciteerde bij het CBR keek ik er erg naar uit om me bezig te mogen houden met examinering en verkeersveiligheid. Het werk binnen productmanagement Theorie is veelzijdig en uitdagend, maar dat er zó veel komt kijken bij het maken van een theorie-examen wist ik niet!
Het gehele proces van het maken van een vraag tot het analyseren van gemaakte examens valt onder onze verantwoordelijkheid. Naast inhoudsdeskundige weet je als senior productmanager Theorie ook veel over verschillende toetstechnieken en kun je worden ingezet als projectleider. De projecten zijn uiteenlopend, maar dienen allen hetzelfde doel: onze theorie-examens nóg beter maken.

Bij het CBR heb ik me de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen

Dit heb ik gedaan door ervaring op te doen, te leren van collega's en door opleidingen te volgen. Omdat het CBR zo’n grote organisatie is, zijn er mogelijkheden om je ook buiten je functie te ontwikkelen. Ik ben bijvoorbeeld werkzaam geweest bij de divisie Rijvaardigheid. Ik wilde meer zien van het CBR in het algemeen, maar me ook op andere vlakken bekwamen. Dit kon direct. Wat ik fijn vind aan het CBR dat er veel ontwikkelmogelijkheden zijn en dat collega's vanuit andere divisies elkaar goed weten te vinden. Door de open en behulpzame houding van collega's voelde ik me snel als een vis in het water.

Bij CBR kan ik me bezighouden met waar mijn hart ligt, zo goed en eerlijk mogelijk toetsen. Dit in combinatie met het leveren van een bijdrage aan de verkeersveiligheid maakt dat ik mijn werk met veel plezier doe.
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!