‘We weten allemaal hoe spannend het is als je examen gaat doen. Hierdoor is het belangrijk dat ik als examinator mijn best doe om die spanning wat te doorbreken.'
Erwin

Ik kwam bij de functie examinator bij het CBR en heb nog geen dag spijt gehad van de overstap!

Ik zocht wat meer regelmaat in mijn werk, bij de Koninklijke Marechaussee, mijn vorige werkgever, miste ik dat. Wat ik in mijn nieuwe functie wél wilde blijven doen, is het bezighouden met veiligheid. Ik wilde zelfstandig werken maar wel onder de mensen. Al snel kwam ik uit bij de functie examinator bij het CBR en ik heb nog geen dag spijt gehad van de overstap.

Het is een unieke functie, een kijkje in de keuken is dan ook lastig. Hierdoor weet je pas echt hoe het is als je na de intensieve opleiding daadwerkelijk aan het examineren bent.

We weten allemaal hoe spannend het is als je je rijexamen gaat doen. Het is essentieel dat ik als examinator mijn best doe om die spanning te doorbreken zodat de kandidaat het beste van zichzelf kan laten zien. Want ondanks die spanning, is het belangrijk dat het een veilige rit blijft. En natuurlijk wordt er van mij verwacht dat ik zelf óók scherp blijf en tot een integer en onderbouwd eindoordeel kom.

Tijdens het examen werk ik zelfstandig, maar daarbuiten werk ik veel in teamverband. Het prettige hieraan is dat ik na elk examen een ontspannen en informeel gesprek heb met collega’s.

Dit alles maakt het extra speciaal om bij het CBR te werken.
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!