‘Doordat de organisatie constant in beweging is en continue wil verbeteren, is er geen dag hetzelfde.'
Hans
Ik ben business controller van een divisie en een aantal stafafdelingen. In mijn functie heb ik in mijn dagelijkse werk met veel verschillende mensen te maken. Daarnaast heb ik de organisatie ook goed leren kennen en zie ik hoeveel passie er is bij de collega’s voor hun werk. Dat geeft veel energie.

Omdat we voortdurend schakelen, zijn collega’s nodig die goed, grondig en zorgvuldig zijn in hun werk, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en zich tevens voortdurend moeten afvragen hoe ze de klant het beste kunnen bedienen binnen de mogelijkheden van de processen en systemen van het CBR. Doordat de organisatie constant in beweging is en continue wil verbeteren, is er geen dag hetzelfde. Dat maakt mijn werk ook zo leuk!

Ik wilde bij een organisatie werken die maatschappelijk betrokken was

Voordat ik ben het CBR kwam werken, heb ik 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Op een gegeven moment wilde ik graag bij een organisatie werken waar het om meer ging dan alleen de aandeelhouderswinsten. Ik wilde bij een organisatie werken die maatschappelijk betrokken was.

Toen ik de vacature van business controller bij het CBR tegenkwam, heb ik direct gereageerd. Mijn sollicitatiegesprekken waren erg positief en ik voelde meteen een fijne klik met de medewerkers van het CBR. Nu ik al meer dan 2 jaar bij het CBR werk, ben ik nog steeds blij dat ik die overstap heb gemaakt. Ik werk met veel plezier en trots bij het CBR.
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!