‘Ik heb het CBR leren kennen als een organisatie met ambitie. Ambitie om het goed te doen, ambitie om te groeien.’

Vind je het een uitdaging om kansen te zien én te grijpen? Dan is werken bij het CBR iets voor jou

Tien jaar geleden begon ik bij het CBR op de afdeling Productmanagement CCV, als productmanager. Ik had géén idee dat er binnen het CBR ook werd gewerkt aan examens voor taxichauffeurs, piloten en schippers.
Zelf werkte ik aan verschillende examens in het interne transport, waar de examens niet veel op elkaar leken. Toch waren er veel overeenkomsten: je werkt namelijk niet alleen aan de examens, maar samen. Samen, zowel binnen, maar zeker ook buiten het CBR. We werken samen met de klanten, de opleiders en de werkgevers en vakbonden.

Alleen als je in gesprek gaat, ontstaat er een examen dat aansluit bij de beroepspraktijk en de ontwikkelingen daarbinnen

Dit bleek ook toen ik later als senior productmanager aan de slag ging met de nascholing van beroepschauffeurs op de bus of de vrachtauto. Inmiddels geef ik bijna twee jaar leiding aan een team genaamd Certificering & Toezicht. Binnen ons team certificeren we opleiders die onder toezicht van het CBR opleidingen mogen verzorgen, bijvoorbeeld voor de nascholing van beroepschauffeurs. Ook dit toezicht verwerken in het team.
Vragen die mij bezighouden zijn: hoe kunnen we onze dienstverlening aan de klant verbeteren? Hoe kunnen we een zo groot mogelijke bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid?
Samen met mijn collega’s werk ik elke dag met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel aan deze vraagstukken.
Vanwege de diversiteit aan taken en de dynamiek binnen de verschillende productgroepen zijn er ontzettend veel mogelijkheden om de dienstverlening én jezelf te ontwikkelen. Werk je zelfstandig en resultaatgericht? Vind je het een uitdaging om kansen te zien én te grijpen? Dan is werken bij het CBR iets voor jou.
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!