‘Na 4 jaar leer ik nog elke dag bij dus het CBR is voorlopig nog niet van mij af!'
Herbi
Ik ben sinds september 2016 werkzaam bij het CBR als ICT Projectmanager. Als ICT Projectmanager leerde ik al gauw het CBR in al haar facetten kennen. Of ik nu werkte aan software implementaties, infrastructurele projecten of een klus voor onze websites, ik raak altijd direct een grote groep klanten. Dat zijn uiteraard alle mensen die met het CBR te maken krijgen, maar zeker ook alle collega’s binnen ons bedrijf.

Het werkveld is dynamisch en er zijn meer dan voldoende interessante technische uitdagingen

Ik vind het interessant om samen te werken met de diversiteit aan mensen die het CBR rijk is. Mijn contacten gaan dwars door het bedrijf heen; van management tot werkvloer, van de staf tot onze divisies. Het CBR staat bekend om de goede sfeer en informele, laagdrempelige omgang tussen collega’s. Een fijne omgeving om in te werken! Daarbij komt dat je als Projectmanager veel vrijheid hebt in de aanpak van projecten binnen de kaders van ons proces. Het werkveld is dynamisch en er zijn meer dan voldoende interessante technische uitdagingen.

Ook al werken we veel samen met ons team, we kunnen rekenen op een zelfstandige en afwisselende functie in een professionele en collegiale werkomgeving.

Na 4 jaar leer ik nog steeds elke dag iets erbij, dus het CBR is voorlopig nog niet van mij af!
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!