‘In de rol van flexcoördinator heb ik het beste van 2 werelden gevonden; voor mij de ideale baan'
Karlijn
In oktober 2020 ben ik gestart bij het CBR in de rol van Flexcoördinator. In deze functie geef ik vorm aan het Flexbureau binnen het CBR, dit is het centrale punt voor de Externe Inhuur bij het CBR. Op jaarbasis heeft het CBR uiteenlopende vacatures, zowel intern als extern: we zoeken ICT-professionals, examinatoren, artsen, maar ook deskundigen op juridisch, financieel, management en administratief vlak.

CBR is een bedrijf met gemotiveerde collega's die er samen iets moois van willen maken en het iedere dag een beetje beter willen doen. Je voelt dit in het contact met de collega's en ik merk dat het erg aanstekelijk werkt. Daarbij is iedereen makkelijk te benaderen en staat iedereen ook altijd klaar om je te helpen of de weg te wijzen. Letterlijk! Bijvoorbeeld toen ik de eerste dag de weg kwijt was in het pand…

Ik wilde graag onderdeel uitmaken van een bedrijf zelf

Ik heb de overstap gemaakt vanuit de uitzendbranche omdat ik graag onderdeel uit wilde maken van een bedrijf zelf in plaats van als externe kracht langs de zijlijn staan en af en toe mee te mogen doen. In de rol van Flexcoördinator heb ik het beste van 2 werelden gevonden: ik kan mijn bijdrage leveren en het verschil maken bij het bedrijf zelf en heb ook nog raakvlakken met de uitzendbranche en externe inhuur. Kortom, voor mij de ideale baan!
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!