‘Bij het CBR bouw je een stevig netwerk op, waar je veel mee samenwerkt.’
Loïs

Als je aan het CBR denkt, denk je als eerste aan de examens voor het autorijbewijs

Maar wat veel mensen niet weten, is dat we zoveel meer doen! We nemen ook examens af voor transportbegeleiders, voor taxichauffeurs en zelfs voor de luchtvaart. Deze examens komen natuurlijk niet zomaar tot stand. Er gaat een heel proces aan vooraf, een proces waar jij als productmanager CCV verantwoordelijk voor bent.
Samen met mijn assistent productmanager en senior productmanager ontwikkelen en onderhouden we de beroepsexamens voor de binnenvaart en directiechauffeur. Dit is onze kerntaak. Ook interessant: onze collega’s van ICT, Communicatie en Juridische zaken worden hier nauw bij betrokken.
Dit vind ik direct het leukste aan mijn werk: het contact met de branche, daar zit de onmisbare inhoudelijke kennis van de beroepsexamens. Bij het CBR bouw je een stevig netwerk op, waar je veel mee samenwerkt.

Ik werk al bijna 12 jaar bij het CBR en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin

En dat is omdat de werkzaamheden veranderen, en interessant blijven. Denk aan het samenstellen van theorie-examens, het verbeteren van de praktijkexamens, het onderhouden van de website. En niet te vergeten het samenwerken met de branche, opleiders en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.
Momenteel hebben we vooral online contact, maar ook ga ik geregeld op pad. Zoals het uitvoeren van audits. Er komt een audit van een binnenvaartsimulator bij een maritiem opleider aan, waar ik veel zin in heb. Ook gaan we examinatoren trainen in het afnemen van nieuwe praktijkexamens. Dit is de manier waarop je feeling krijgt met de branche waar jij de examens voor ontwikkelt.
Ik heb voor verschillende divisies binnen het CBR gewerkt en heb het nog steeds erg naar mijn zin.
De divisie CCV groeit, we breiden uit in het aantal examens en het aantal collega’s. Toch blijven we een hecht team, waar je je ongetwijfeld snel in thuis zult voelen.
Wie weet kunnen wij jou straks verwelkomen als onze nieuwe collega!
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!