‘Wat het werken bij CBR zo gaaf maakt, is dat het een direct effect heeft op de maatschappij.'
Liva
Mijn naam is Liva Stephana en ik werk inmiddels drie jaar met veel plezier bij de interne auditdienst van het CBR. Ik wil jullie graag meenemen in mijn “CBR-wereld” en mijn ervaringen met jullie delen!

De afgelopen drie jaar zijn voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen. Ik heb zoveel uitdagende opdrachten mogen uitvoeren en zoveel verschillende afdelingen van het CBR mogen zien…

Maar vooral met zoveel bijzondere collega’s samen mogen werken! Werken bij het CBR ervaar ik als gevarieerd, gezellig en af en toe ook lekker hectisch. Dat is wat het voor mij zo leuk maakt. Het werk bij het CBR is veelzijdig. Iedere dag is anders en iedere dag werk ik met andere collega’s

Samen werken we elke dag aan de verkeersveiligheid van Nederland.

Het samenwerken met leuke en vakinhoudelijke specialisten vind ik persoonlijk erg belangrijk. Ook dit vind ik terug in mijn functie bij het CBR. Er werken namelijk veel vakinhoudelijke specialisten. De examinatoren, waarmee de meesten wel eens mee te maken hebben gehad, maar ook de collega artsen, die medische geschiktheid van klanten beoordelen. En weer anderen die bezig zijn met het ontwikkelen en verbeteren van onze theorie examens. Niet alleen voor het B rijbewijs, maar ook voor taxi’s, bussen, vrachtauto’s, luchtvaart, recreatievaart en meer!

Genoeg mooie en uitdagende onderwerpen waar je bij het CBR kan werken én het CBR in kunt versterken. Het maakt niet uit of je jong of oud bent en welke expertise je hebt, je bent bij elk project welkom en kan altijd meedenken! Op deze manier leer je van elkaar. Ik hoop dat ik nog lang aan mooie onderzoeken mag werken binnen het CBR en op deze manier mijn bijdrage kan leveren aan de verkeersveiligheid!
'Wat het werken bij CBR zo gaaf maakt, is dathet een direct effect heeft op de maatschappij.'
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!