‘Bij het CBR heeft men het beeld van stoffige ambtenaren die de hele dag vergaderen. Niets is minder waar.’

Als ik zeg dat ik bij het CBR werk, denkt iedereen aan auto-examens en examinatoren

Wat minder bekend is, is dat we ook beroepsexamens afnemen. Dat deze examens ontwikkeld en onderhouden moeten worden, is iets waar men al helemaal niet over nadenkt. In samenwerking met diverse partijen; inhoudsdeskundigen, brancheverenigingen en opleiders werken we iedere dag aan verbeteringen op de lange termijn. Dat maakt deze baan heel dynamisch. Bij het CBR krijg ik de kans om mezelf verder te ontwikkelen, maar ook de flexibiliteit is erg fijn.

Ik ervaar elke dag dat ik ideeën om kan zetten in acties

Ik werk inmiddels bijna vier jaar bij het CBR, sinds kort als senior productmanager ‘change’. Bij ‘change’ denken we vooral aan de lange termijn. Wat moeten we nu doen om ervoor te zorgen dat we straks nog steeds goede examens neerzetten? Wie hebben we daarvoor nodig, wat kost het en wanneer is het af? En vooral ook; hoe maken we het voor de klant beter?
Heel leuk om daar met elkaar mee bezig te zijn. Bij het CBR heeft men het beeld van stoffige ambtenaren die de hele dag vergaderen. Niets is minder waar. Ik ervaar elke dag dat ik ideeën om kan zetten in acties en een bijdrage kan leveren aan de examenkwaliteit en dienstverlening van het CBR.
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!