‘Het werkplezier bij het CBR komt onder meer vanwege de prettige en informele werksfeer en de behulpzame en professionele collega's waar ik elke dag mee samenwerk.'
Maarten

De maatschappelijke relevantie maakt het werk bij het CBR interessant

Drie jaar geleden ben ik via een uitzendbureau bij het CBR binnengekomen met het idee om direct na mijn studie een korte periode werkzaam te zijn en werkervaring op te doen. Al snel voelde ik mij bij het CBR zo op mijn plek, dat ik heb besloten om te solliciteren op een interne functie. Ik werk nog elke dag met veel plezier binnen het CBR als Juridisch Medewerker.

Dit werkplezier komt onder meer vanwege de prettige (informele) werksfeer die ik binnen het CBR ervaar en de behulpzame en professionele collega’s waar ik elke dag mee mag samenwerken. Ik heb het geluk dat ik voor mijn functie dagelijks contact heb met mijn collega’s binnen de juridische afdeling én de vakinhoudelijke specialisten binnen de andere afdelingen.

Dit is precies wat het werk leuk en divers maakt: deze afwisseling en het contact met allerlei specialisten.

Natuurlijk werk ik veel samen met mijn teamleden, maar tegelijkertijd heb ik een hele zelfstandige en afwisselende functie.

Wat het werk daarnaast ook interessant maakt, is de maatschappelijke relevantie: ik ben er van bewust dat onze werkzaamheden een direct effect hebben op een groot algemeen belang, de verkeersveiligheid.

Ik vind het belangrijk én uitdagend om dit belang, en het juridisch kader dat dit belang dient, op een klantgerichte en transparante wijze kenbaar te maken aan de individuen en organisaties waar wij mee te maken hebben. Ik kijk er zeker naar uit om werkzaam te blijven binnen het CBR en daarmee een bijdrage te leveren aan de verkeersveiligheid. En met die kennis is elke dag anders en interessant!
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!