‘Werken bij het CBR is en blijft, elke dag weer een uitdaging!'
Mascha

Het CBR biedt kansen voor groei

In mijn jaren bij het CBR zijn er zoveel ontwikkelingen geweest waardoor ik me nooit heb verveeld. Kansen hebben zich voor gedaan en kansen heb ik gecreëerd. Door mee te bewegen met de vernieuwingen en actief mee te denken over verbeteringen, ben ik in de loop der jaren terecht gekomen waar ik nu ben. Dit is nooit mijn specifieke doel geweest want ik heb het altijd, in elke functie, steeds naar mijn zin gehad, maar het gebeurde.

Goed lopende processen zijn heel belangrijk

De divisie CCV neemt in Nederland vrijwel alle examens af voor beroepschauffeurs, schippers, logistiek medewerkers, ondernemers in het transport en de theorie-examens voor beroeps- en privé-vliegers. Met alle vernieuwingen en projecten waar CBR en ook CCV de komende jaren mee te maken krijgt is er behoefte om te investeren in duidelijke en goed werkende processen. Vanwege de brede kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan is mij de kans geboden om deze kennis en ervaring te gaan gebruiken in de rol van procesmanager.

Altijd mogelijkheden voor verbeteringen

Het CBR is een fijne, sociale en natuurlijk ook een betrouwbare werkgever. Ik voel me er erg thuis en heb inmiddels in de loop der jaren geleerd bij wie ik moet zijn om zaken voor elkaar te krijgen. Want in een grote organisatie werkt het niet om alleen maar wat te roepen. Als je wilt dat er iets gebeurt, moet je actie ondernemen en weten (of erachter komen) bij wie je terecht kunt. Dat komt je natuurlijk niet aanwaaien, daar moet je zelf proactief mee aan de slag. Er is altijd een luisterend oor voor verbeteringen en vernieuwingen, maar tegelijkertijd moet je je ook realiseren dat je iets soms niet voor elkaar kan krijgen vanwege andere zwaarder wegende consequenties. En daar moet je dan mee dealen, of onderzoeken wat andere mogelijkheden zijn.

Dus je zou me kunnen vragen: “25 jaar bij een bedrijf werken, is dat niet saai?”

“Nee, dat was, is en blijft, elke dag weer een uitdaging!”
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!