‘Het CBR als werkgever bevalt erg goed. Er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden. Verschillende specialisaties en doorgroeimogelijkheden.'
Mohamed

Ik was op zoek naar meer rust en regelmaat in mijn leven, bij het CBR heb ik het gevonden!

Ik ben Mohamed, 52 jaar. Ik ben momenteel ruim vier jaar werkzaam bij het CBR als examinator rijvaardigheid. Na ruim zeventien jaar met veel plezier en passie het vak rijinstructie uitgeoefend te hebben, heb ik in 2017 de overstap gemaakt naar het CBR.

Ik maakte lange dagen, een werkweek van zes dagen was geen uitzondering. Ik was op zoek naar meer rust en regelmaat in mijn leven, bij het CBR heb ik het gevonden! Ik kan rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, rust en regelmaat. Ook in het vak examineren heb ik veel plezier, ik voer mijn vak elke dag met veel plezier en passie uit.

Met meer dan 15 miljoen klanten en ruim 1.5 miljoen examens per jaar staat het CBR veelal in de maatschappelijke en politieke belangstelling.

Het CBR als werkgever bevalt erg goed. Er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden, verschillende specialisaties en doorgroeimogelijkheden. Dit alles zorgt ervoor dat bij binnenkomst al wordt gezegd: “Als je eenmaal binnen bent, ga je nooit meer weg

Zelf denk ik dat het om zou draaien: “Als je eenmaal binnen bent, wil je nooit meer weg!
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!