‘Op de recruitmentafdeling zijn de dagen nooit hetzelfde!'
Nadja
Mijn naam is Nadja Staverman en sinds 1 april 2016 ben ik werkzaam als recruiter bij het CBR. Er zijn hier zoveel verschillende afdelingen, teams en mensen met ieder hun eigen expertise. We houden ons bezig met een zeer gevarieerd pakket aan vacatures, op verschillende niveaus. Van beoordelaar op de selectiedag voor examinatoren, tot het overleggen met artsen die bij ons willen werken als medisch adviseur, of met IT’ers die zich hier willen ontwikkelen. Een afwisselende en dankbare functie!

We zoeken bijvoorbeeld naar onderwijskundige kandidaten die interessant kunnen zijn voor de functie van productmanager, of naar overige experts, zoals data-analisten, juristen en strategisch (beleids)adviseurs. Van mbo- tot wo- niveau en van administratief tot leidinggevend.

Binnen ons team werk ik dagelijks met veel plezier samen met mijn twee vaste recruitmentcollega’s. We maken onderdeel uit van de afdeling HR, waar de sfeer informeel en collegiaal is.

Na jarenlang aan de commerciële kant te hebben gewerkt, heb ik besloten om bij een maatschappelijk relevante organisatie aan de slag te gaan. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van.
Wat ik voorheen nooit had beseft, was hoe groot, divers en kennisintensief de organisatie achter de 'naam CBR' is. Op de recruitmentafdeling zijn de dagen nooit hetzelfde!
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!