‘Mijn manager noemt onze afdeling een ‘snoepwinkel', zo zie ik het ook echt!'
Patricia

We leveren een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid

In 2017 ben ik bij het CBR komen werken. Wat ik nog weet van mijn sollicitatiegesprekken is dat deze heel prettig waren. Ik had meteen al een ‘thuis-gevoel’. In mijn drie jaar bij het CBR ben ik voornamelijk bezig met communicatieprojecten voor diverse stafafdelingen. Vanuit een projectmatig oogpunt, is interne communicatie van groot belang. Op de eerste plaats zorgt communicatie ervoor dat je goed van start kan gaan. Daarin is CBR uniek in zijn soort. In mijn werk als communicatieadviseur heb ik met collega’s van verschillende afdelingen te maken. Zo weet ik goed wat er speelt. Ook is het leuk om organisatie breed collega’s te kennen.

Omdat we een bijdrage leveren aan de Nederlandse verkeersveiligheid, heb je te maken met bijna alle inwoners van Nederland. Iedereen kent de organisatie en vindt er vaak ook iets van. Daarom is het niet alleen belangrijk om de interne communicatie op orde te hebben, maar ook de communicatie naar buiten.

Een informele werksfeer binnen een menselijke organisatie

Dat is wat ik ervan vind. Mijn manager noemt onze afdeling een ‘snoepwinkel’, zo zie ik het ook echt. Er komen veel leuke, interessante projecten of kortere klussen op ons af. Als je wilt spring je aan boord en ga je hier (alleen of samen met een aantal collega’s) mee aan de slag. Je kunt je werk echt zo leuk maken als je zelf wilt.

Er zijn bijvoorbeeld voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelingen, een cursus te volgen een congres bijwonen of zelfs de ruimte krijgen om iets nieuws op te starten. En dat met hele fijne collega’s.
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!