‘Met slechts 1800 collega's bedienen wij heel mobiel Nederland… Stiekem voel ik die trots inmiddels ook wel!'
Robert

Het CBR is letterlijk en figuurlijk een bedrijf dat altijd in beweging is.

Een dynamische omgeving heeft altijd al bij me gepast. Ooit ben ik ben ik begonnen bij de politie, waar ik jaren als rechercheur werkzaam ben geweest. Na mijn tijd bij de politie deed ik (fraude)onderzoeken voor onder andere verzekeraars, daarbij reisde ik geregeld.

Toen ik dacht aan het CBR, moet ik eerlijk zeggen dat ik dacht aan een stoffig bedrijf. Dat zou vast niet bij me passen. Het tegendeel bleek waar: het CBR is letterlijk en figuurlijk altijd in beweging.

Het CBR heeft mij de kans geboden om mij verder te ontwikkelen

Momenteel ben ik werkzaam als examenmanager. Ik ben het aanspreekpunt voor zo’n 35 examinatoren en ongeveer 500 rijscholen. In deze rol heb ik vele afdelingen en de organisatie nog beter leren kennen.

Vijf jaar geleden begon ik als examinator in Rotterdam. Een collega van mij vertelde mij dat als mensen hem vroegen wat voor werk hij deed, hij antwoordde: “Ik ben superheld. Als ik een dag niet oplet, dan vallen er doden!” Een grappige uitspraak, waarin naar voren komt hoe alert je moet zijn als examinator. Ik had niet gedacht dat het werk van een examinator zo complex was.

Ook valt het me dagelijks op hoeveel kennis het CBR in huis heeft. Als ik met een probleem zit, is er altijd een collega op wie ik kan bouwen. Mijn collega’s zijn trots op het werk dat ze doen en de bijdrage die zij leveren. Met slechts 1800 collega’s bedienen wij heel mobiel Nederland…

Stiekem voel ik die trots inmiddels ook wel!
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!