‘Binnen het CBR hangt een prettige en informele werksfeer. Iedereen is erg betrokken en behulpzaam.'
Sabrina
Mijn naam is Sabrina en ik werk als recruitmentassistent bij het CBR. In mijn functie ondersteun ik de recruiters in hun dagelijkse werkzaamheden.
Van het plaatsen van vacatures op de vacaturessite tot het plannen van sollicitatiegesprekken.
Daarbij komt het beantwoorden van de vragen die de kandidaten hebben over de lopende vacatures én het bieden van ondersteuning bij recruitmentevents.

Iedere dag heb ik contact met verschillende personen binnen en buiten het CBR. Dat maakt het werk op de afdeling recruitment erg leuk en divers.

Het CBR heeft op jaarbasis uiteenlopende vacatures: we zoeken ICT-professionals, examinatoren, artsen, maar ook deskundigen op juridisch, financieel, management en administratief vlak.

De HR-afdeling ondersteunt medewerkers en managers onder andere bij de uitvoering van het strategisch HR-beleid. Het team recruitment maakt een belangrijk onderdeel uit van deze dienstverlening. Iedereen op deze afdeling is bevlogen en staat voor elkaar klaar. Het is altijd mogelijk om te sparren over zaken en we weten elkaar te vinden. Maar ook de contacten met al onze verschillende collega’s binnen het CBR, zorgen voor het fijne werkklimaat dat ik dagelijks ervaar.

Binnen het CBR hangt een prettige en informele werksfeer. Iedereen is erg betrokken en behulpzaam. Heb je vragen? Dan kun je altijd bij iedereen terecht. Een fijne organisatie om voor te werken!
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!