‘Je staat nooit stil in je functie, je kunt je continu blijven ontwikkelen'
Sjoerd
Ik werk inmiddels ruim drie jaar met veel plezier als productmanager bij de divisie Rijgeschiktheid van het CBR. Ik haal dat plezier uit verschillende zaken. Inhoudelijk gezien heb ik een dynamische en uitdagende functie. Veel afstemmen met collega’s en externe stakeholders en daarbij gezamenlijk op zoek naar ideeën die de uitvoering en de effectiviteit van wet- en regelgeving continu helpen verbeteren. Dit alles doen we met een prachtig doel, namelijk de verkeersveiligheid bevorderen.

Volgens de wet moeten alle bestuurders rijgeschikt zijn. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. De divisie Rijgeschiktheid beoordeelt of iemand gezond genoeg is om een rijbewijs te halen óf te houden. Een grote verantwoordelijkheid. Naast het beoordelen, behoort het opleggen en uitvoeren van maatregelen, zoals een cursus alcohol en verkeer, tot onze werkzaamheden.

Een platte organisatie met fijne collega's

Het helpt in mijn werkzaamheden enorm bij dat we een platte organisatie hebben met fijne collega’s die altijd voor elkaar klaar staan en meedenken. Naast de inhoud en de collega’s is het ook fijn dat alle randzaken bij het CBR goed zijn geregeld. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden en er worden verschillende mogelijkheden geboden voor het volgen van trainingen en opleidingen. Bij het CBR sta je nooit stil in je functie, maar je kunt je, als je dat wilt, continu blijven ontwikkelen.
Kortom, een organisatie die niet alleen uitnodigt om te komen, maar ook om te blijven werken!
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!