‘Vanaf dag één heb ik mij welkom gevoeld bij het CBR. Iedereen staat klaar om je te helpen en wegwijs te maken binnen de organisatie.’

De afwisseling in mijn werk, maakt mijn functie erg boeiend en uitdagend

Sinds oktober 2021 ben ik binnen de afdeling Human Resources werkzaam als beleidsmedewerker. Ik houd me bezig met het ontwikkelen, implementeren en evalueren van beleid binnen het domein duurzame inzetbaarheid. Een enorm breed thema, waardoor ik met verschillende onderwerpen aan de slag mag: gezondheid, vitaliteit, leren en ontwikkelen. Ik ben er van bewust dat mijn werk een direct effect heeft op een groot algemeen belang: de verkeersveiligheid in Nederland.

Ik ervaar bij het CBR een fijne werksfeer. Vanaf dag één heb ik mij erg welkom gevoeld. Iedereen staat voor je klaar om je te helpen en wegwijs te maken binnen de organisatie. Dit voelde direct goed, omdat ik hierdoor echt een beeld kreeg van het CBR als organisatie.

Je merkt dat het CBR continu bezig is om de organisatie en dienstverlening te verbeteren

Dat ik daar aan mag bijdragen, samen met leuke collega’s, maakt dat ik iedere dag met plezier aan het werk ga. Ook is er bij het CBR veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Zo mocht ik in mijn tweede week al direct deelnemen aan een communicatie training. Het is een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij het CBR sta je nooit stil in je functie.

Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!