‘Het CBR is een leuke, diverse club collega’s die allemaal hun steentje bijdragen aan de verkeersveiligheid van Nederland.

Ik ben betrokken bij de ontwikkeling en het onderhoud van praktijkexamens en toetsproducten

Na ruim 9,5 jaar werkzaam te zijn geweest in een commerciële rol, maakte ik de overstap naar het CBR. Vooraf had ik niet beseft wat voor grote organisatie er schuil gaat achter de naam ‘CBR’. Het is een leuke, diverse club collega’s die allemaal een steentje bijdragen aan de verkeersveiligheid van Nederland.
Sinds april 2021 werk ik als productmanager bij de divisie Rijvaardigheid. In deze rol ben ik betrokken bij de ontwikkeling en het onderhoud van praktijkexamens en toetsproducten. Met onze afdeling zorgen we voor een goede informatievoorziening zodat we vragen over onze producten adequaat kunnen beantwoorden.

Daarbij gaan we grondig te werk, dat merk je ook op onze afdeling

Het CBR speelt een belangrijk rol in de verkeersveiligheid van Nederland. Zaken moeten goed onderzocht en onderbouwd zijn. Hiervoor worden onder andere wetsartikelen geraadpleegd en gaan we in gesprek met externe partijen. Uiteraard ga ik ook in gesprek met diverse collega’s. Hiermee leer ik niet alleen mijn collega’s kennen, maar bekijk ik zaken ook vanuit verschillende invalshoeken. Het is essentieel om goed naar elkaar te luisteren. Als productmanager speel ik een belangrijke rol om het praktische en theoretische samen te brengen.
Door de coronamaatregelen vond mijn inwerkperiode voor een groot gedeelte thuis plaats. Collega’s heb ik daardoor dus vooral leren kennen via Teams. Toch voelde ik me al snel onderdeel van het team. Het positieve aan de online inwerkperiode, is dat ik heb ontdekt hoe behulpzaam collega’s zijn en heb gezien hoeveel kennis er bij collega’s is. Bij het CBR voel ik ook de ruimte om mijn kennis verder uit te diepen en mezelf verder te ontwikkelen.
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!