‘Tijdens mijn sollicitatieprocedure had ik al een goed gevoel bij het CBR. En dat gevoel is in de afgelopen jaren alleen maar bevestigd.

Examinering blijkt een wereld op zich te zijn, een bijzondere wereld die altijd in ontwikkeling is

Voordat ik bij het CBR kwam werken, ben ik negen jaar allround hoofdagent geweest. Ik heb altijd interesse gehad in verkeer, dat is de reden dat ik me graag wilde specialiseren op dat gebied. Sinds 2014 werk ik als assistent productmanager examens bij de divisie CCV van het CBR.

De divisie CCV zorgt voor het afnemen van de examens voor onder andere beroepschauffeurs, schippers, de recreatievaart en de ondernemers in de transport. Ook zorg ik samen met mijn collega’s binnen de divisie CCV voor de theorie-examens voor de beroeps-vliegers en de privé-vliegers.

Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor de theorie-examens

We zorgen onder andere voor de ontwikkeling van nieuwe examenopgaven en het samenstellen en inzetten van de theorie-examens. Voordat ik bij het CBR kwam werken had ik geen idee wat allemaal er allemaal bij examinering komt kijken. Maar het blijkt een wereld op zich te zijn, een bijzondere wereld die altijd in ontwikkeling is.
Het werken bij het CBR bevalt mij goed. Tijdens mijn sollicitatieprocedure had ik al een goed gevoel. En dat gevoel is in de afgelopen jaren alleen maar bevestigd. Ik heb fijne collega’s en de werksfeer is informeel. Ik ben er trots op dat ik op deze manier mijn bijdrage kan leveren aan de verkeersveiligheid in Nederland!
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!