‘Ik ben pas een maand in dienst bij het CBR, maar voel me nu al helemaal thuis!’

Het voelt goed om via inkoop positief bij te dragen aan de maatschappij. Die rol kan ik dagelijks vervullen bij het CBR

Voorheen heb ik 5 jaar met veel passie en plezier gewerkt als inkoopadviseur bij het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers. Mede omdat ik het gevoel kreeg dat ik belangrijk werk deed voor een maatschappelijke doelgroep.

Als Inkoopadviseur adviseer ik samen met mijn collega’s de interne klanten om ervoor te zorgen dat alle aanbestedingsplichtige uitgaven op een doel- en rechtmatige manier worden gedaan. De interne klanten betreffen o.a. verschillende afdelingen van het CBR.

De werkzaamheden zijn zeer divers en het CBR is altijd in beweging, deze dynamische werkomgeving past bij me. Waar ik me de ene dag inzet voor een aanbesteding voor de afdeling communicatie, kan ik me de volgende dag focussen op een adviesvraag voor de afdeling ICT. Doordat de projecten zo divers zijn, leer ik snel veel nieuwe mensen binnen de organisatie kennen.

Wat mij fascineert aan het werken voor het CBR, is dat ik ’s ochtends direct in aanraking kom met de doelgroep

Wanneer ik op kantoor start, kom ik direct in aanraking met kandidaten die examens komen afleggen. De gespannen (en soms juist ontspannen) sfeer van de kandidaten is voelbaar. Natuurlijk is dat heel menselijk. Vanuit de doelgroep kunnen denken tijdens de begeleiding van projecten is bij het CBR niet alleen essentieel, ook gewoon heel leuk om te doen!

Los van de inhoud merk ik dat er een informele en positieve werksfeer hangt. Iedereen wijst je naar de juiste collega’s en informatie is beschikbaar. Iets wat je, zeker in een eerste periode, nodig hebt en wat je uiteindelijk thuis laat voelen.

Ik ben pas een maand in dienst bij het CBR, maar voel me nu al helemaal thuis!

Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!