‘Bij het CBR werken veel passievolle en gedreven collega’s met een sterke inhoudelijke vakkennis.’

Ik werk in een enorm dynamische en plezierige functie, waar alle inhoudelijke onderwerpen van het CBR langskomen

Sinds januari 2021 werk ik als adviseur bestuur & beleid bij de afdeling Bestuur Beleid en Juridische Zaken. Een enorm dynamische en plezierige functie. Er is een goede werksfeer en de betrokkenheid van iedereen is groot. In mijn werk komen alle inhoudelijke onderwerpen van het diverse CBR langs. Van de theorie- en praktijkexamens voor de auto, tot de examens voor de luchtvaart, nascholing voor vrachtwagenchauffeurs, en de cursussen alcohol en verkeer. En daarnaast zijn er natuurlijk de bedrijfsmatige onderwerpen. Hierdoor heb ik altijd een afwisselende en interessante werkweek.

Ik mijn werk schakel ik veel met collega’s, het ministerie en andere stakeholders

In mijn rol adviseer ik de directie over bestuurlijk en beleidsmatige onderwerpen en lever ik een bijdrage aan de beleids- en strategievorming van het CBR. Ook verbind ik de divisies en afdelingen van het CBR, en schakel ik met het ministerie en andere stakeholders.

Ook schakel ik dagelijks veel met collega’s. Ik heb gemerkt dat bij het CBR veel passievolle en gedreven collega’s werken met een sterke inhoudelijke vakkennis. Dat maakt samenwerken heel aangenaam. Bovendien geeft het veel voldoening om samen met mijn collega’s een bijdrage te leveren aan een organisatie die een belangrijke dienst verleent voor vele burgers in Nederland. Bij het CBR draag je immers bij aan een maatschappij waar mensen veilig en zelfstandig mobiel kunnen zijn.

Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!