‘Door de informele sfeer is het altijd makkelijk om hulp te vragen, iedereen helpt elkaar.’

Ik was op zoek naar een baan met uitdaging, die heb ik bij het CBR zeker gevonden

Als business analist ben ik de schakel tussen de business en IT, met als doel data inzichtelijk te maken voor het management. Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot, we werken met verschillende systemen en programma’s. Maar door de informele sfeer is het makkelijk om hulp te vragen, iedereen helpt elkaar, en zo mag het eindresultaat er altijd zijn!

Eind 2020 ben ik begonnen bij het CBR, omdat ik op zoek was naar een baan met meer uitdagingen. Deze uitdagingen heb ik zeker op een positieve manier gevonden bij het CBR.

Het CBR is een fijne organisatie om voor te werken met goede arbeidsvoorwaarden. Ontwikkeling wordt gestimuleerd en er is volop kans om door te groeien.

Ik werk bij een fijne, sociale en een betrouwbare werkgever, ik voel me hier erg thuis

Het leuke aan het werken bij het CBR is dat er verschillende divisies zijn, iedere divisie beschikt over een eigen expertise. Toen ik bij het CBR aan de slag ging, lag onze focus voornamelijk op 1 divisie, momenteel zijn we als team steeds verder aan het uitbreiden naar de andere divisies.

Hierdoor is geen dag hetzelfde en leer ik over alle processen binnen het bedrijf. Mede door de gezellige collega’s ga ik nog steeds elke dag met veel plezier aan het werk. Het CBR biedt veel vrijheid en ik ben blij met mijn leuke en groeiende team!

Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!