‘Ik ben heel blij dat ik in 2014, redelijk toevallig, bij deze organisatie terecht ben gekomen.’

Een van de leuke dingen aan het werk van onze afdeling is dat geen dag er hetzelfde uitziet

In 2014 ben ik bij het CBR begonnen, op de afdeling productmanagement CCV. In 6 jaar groeide ik door tot manager productmanagement examens, waar we werken aan uiteenlopende examenproducten. Een van de leuke dingen aan het werk van onze afdeling is dat geen dag er hetzelfde uitziet. Praktisch iedereen die actief is in de Nederlandse transportsector, komt bij ons langs. Van de vrachtwagenchauffeur en taxichauffeur op de weg tot aan de piloot in de lucht, en zelfs de schipper op het water.
Het werk is heel divers, dit is niet alleen gericht op de examenontwikkeling, maar ook op het verbeteren van de processen daaromheen. Ook het versterken van ons netwerk om de klanten en de branche zo goed mogelijk te kunnen bedienen maakt deel uit van onze werkzaamheden. We hebben dagelijks contact met verschillende interne en externe stakeholders, we zijn echt die spin in het web. En zo voelen we ons ook!

Werken bij het CBR geeft veel voldoening omdat onze examens bijdragen aan de verkeersveiligheid

Het werkgebied blijft natuurlijk interessant: de transportsector is continue in beweging en het is ons doel om daar zo goed mogelijk in mee te gaan.

Mijn werk doe ik met veel plezier, op een leuke afdeling met fijne collega’s. De sfeer is informeel, maar tegelijkertijd zijn mijn collega’s heel bevlogen en betrokken. Iedereen werkt hard om de kwaliteit van onze producten hoog te houden. Door mijn huidige functie als leidinggevende, is die betrokkenheid voor mij nog zichtbaarder geworden. Ik vind het dan ook heel fijn om met dit team samen te werken.

Het CBR is een fijne organisatie om voor te werken, een organisatie met goede arbeidsvoorwaarden. Ontwikkeling wordt gestimuleerd en er is volop kans om door te groeien. Zelf ben ik heel blij dat ik in 2014, redelijk toevallig, bij deze organisatie terecht ben gekomen. Ik heb mij sindsdien enorm kunnen ontwikkelen en ik ben dankbaar voor het vertrouwen en de kansen die ik van het CBR heb gekregen.
Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!