‘De fijne werksfeer bij het CBR gaf me direct het gevoel dat ik bij deze organisatie hoorde.’

Bij het CBR heb ik de uitdaging gevonden die ik zocht

Ik werk inmiddels vijf jaar met veel plezier als functioneel beheerder bij het CBR. Na ruim 10 jaar werkervaring binnen de overheid was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, deze heb ik gevonden bij het CBR. Iedere functioneel beheerder heeft binnen het CBR een eigen domein en expertise. Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor het (functionele) HR beheer en de financiële applicaties. Deze bedrijfsapplicaties zijn continu in beweging. Denk aan de nieuwe wensen vanuit gebruikers, leveranciers en IT.

We zijn een belangrijke spin in het web voor de informatievoorziening en de beschikbaarheid van de juiste informatie voor de gebruikers.

Bij het CBR word ik gewaardeerd: ik ben trots dat men aan mij denkt bij HR vraagstukken

Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het digitaliseren en optimaliseren van de processen in het HR-portaal. Mijn werk leidt tot meer overzicht, zorgt voor een besparing van tijd en geeft minder kans op onnodige fouten in het verwerkingsproces. De instroom, doorstroom en uitstroomprocessen zijn gedigitaliseerd en ben erg trots op het resultaat én het feit dat men aan mij denkt bij HR vraagstukken.

De uitdaging in mijn werk zit in het oplossen van problemen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Zo kunnen collega’s en eindgebruikers hier zorgeloos gebruik van maken. Ook fijn aan mijn functie is dat ik de vertaalslag mag weten te maken tussen de wensen vanaf de businesskant en IT, en visa versa. In mijn rol ben ik verkenner, bruggenbouwer en analist in één. Geen dag is hetzelfde!

Ook het contact met mijn collega’s van verschillende divisies/afdelingen waardeer ik enorm, binnen de open cultuur van het CBR voel ik me erg thuis.

Job alert

Mis geen interessante vacatures.
Stel een job alert in!